Sillytown Fisher Price

Standard

Numele intreg al jucariei este Fisher-Price Stack ‘n Surprise Blocks Songs ‘n Smiles Sillytown si este un mic orasel cu blocuri care sunt usor de apocat si de stivuit, viu colorate si au fete zambitoare. Gasiti o rampa pentru masina, un loc pentru pastrat blocurile, un altul unde pot fi stivuite si apoi lasate sa cada cu ajutorul unei manete si, cel mai distractiv element, o rola care se ivarte si face blocurile-omuleti sa scoata capul si sa danseze in ritmul muzicii.

Incurajeaza dezvoltarea motricitatii fine prin apucarea si stivuirea blocurilor, coordonarea mana-ochi atunci cand bebe invata sa aseze blocurile si sa apese manetele. In plus, copilul invata legatura cauza-efect vazand rezultatul actiunilor sale – invarte rola si cuburile incep sa danseze si sa isi arate fetele zambitoare, apasa maneta si masinuta porneste la drum, apasa cealalta maneta si cuburile se rostugolesc. Copilul va fi stimulat si prin culorile vii, muzica atragtoare, miscarea sus-jos a cuburilor, sunete si lumini.

12 blocuri si peste 16 sunete si cantece garanteaza un pitic incantat!

Avantaje pentru parinti: Datorita zonei special destinate pentru pastrarea blocurilor, nu ramane dezordine si nici blocuri imprastiate peste tot. Jucaria are si posibilitatea de a da volumul audio mai tare sau mai incet.

Varsta recomandata: 6 luni – 3 ani

Cost inchiriere
1 saptamana 2 saptamani 1 luna
21 RON 31 RON 48 RON
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s